У рамках святкування Дня Європи у Житомирі, на головній пішохідній вулиці міста, Михайлівській, відбулась битва юних кухарів «SALAD JUNIOR FEST».
Як повідомила прес-служба міськради, кулінарний проект, в рамках якого чотири Шеф-кухарі обирали 32 юніори, щоб протягом 6 практичних занять навчати їх основам кулінарного мистецтва, анонсували ще в березні. На відбіркових заняттях учасники продемонстрували свої навички в кулінарії за темами:
-
Закуски. Салати
-
М’ясо. Птиця
-
Риба. Морепродукти
-
Вироби з тіста
-
Десерти
За результатами відбіркових занять Шефи відібрали 5 кращих учасників, які потрапили до фіналу проекту.
У фіналі, який відбувся 18 травня, кожній команді запропонували «чорний ящик» з продуктами, з яких вони повинні були приготувати страви трьох категорій – основну страву, закуску та десерт.
Автор фото: Дмитро САВЧЕНКО.